Vilket är det bästa??

Hur svårt skall det vara att få ett bra Julkort??
Tur att ungarna e söta iallafall, här har ni några bilder från den misslyckade fotodagen!


        

Julnisse & Pepparkakenisse

Nu äntligen är det tagit! Kort alltså! Inte lätt att få ett enda bra kort på mina söta underbara killar! Lägger ut det lite senare när jag har kikat och valt ut det som blev någolunda bra! Det blev iallafall en liten tomtenisse och en ännu mindre peppekakenisse! Klippta och fina i håret blev de iallafall, hade J fått bestämma så hade mini blivit helsnaggad. Jag justerade bara lite i nacken!

bus i stora sängen


Sprattelgubbe...

Just nu i skrivande stund så ligger det en spritt språngade sprattlande bebis brevid mig i stora sängen! Nattuggla kanske? Nu stänger jag för idag! Sleep well

Varför kan inte livet vara en dans på rosor?

Varför är mini så ledsen nästan hela tiden? Har han ont,ärhan uttråkad,är han hungrig, kommer det tänder, ja vad Är det för fel? Tänk vad lätt det hade varit om mini kunde prata! Tänk om avlastningen hade varit lugn och harmonisk, vilken skillnad det hade varit då! Idag kom Joel till mig när jag var ledsen och gav mig en puss sedan sa han: det kommer att bli bättre!

Tur att man är uppe & inte sover....

Hörde ett lätt hostade och sedan ett annat konstigt ljud från Jacobs rum, jag var tvungen att springa in. Där i sängen ligger Jacob och kippar efter luft, hela ansiktet var helt övertäckt med spyor, rycker upp honom och vänder på honom, stackarn var helt utmattad! Tur att man är vaken.
Han åkte ner i badkarlet och nu verkar han mår mycket bättre.
Milda makaroner säger jag, tur att det gick bra!
Kram

Då var det slut för den här gången...

tror jag iallafall, nu undrar ni säkert vad det är för något som är slut och det får ni undrar ett tag till!
Nu hör jag mini, det var inte länge han sov. Fast det e klart, sover man från 23.00 till 6.30 så vill man vara vaken.
Ha en bra dag alla där ute!

Sankta Lucia, sjänk mig en tia..

Eftersom ungarna fortfarande e snoriga så blev det lugnt med Luciafirandet. Joel nämde dock igår kväll att han ville åka det där Luciatåget, söta underbara unge. Det var meningen att vi skulle till Joels dagis å fira Sankta Lucia men när det var dax att bege oss till Dagis idag sa Joel att han å farmor kunde gå dit en annan dag! Jag å Joel bakade lussebullar på kvällen. Jacob låg på golvet å kikade en stund!
Kan nämna att Joel var så snäll och hjälpsam igår när vi tog fram gåstolen, Jacob verkade nöjd när Borzan drog omkring på honom!

Killarna

Mina älskade ungar har blivit förkylda, de e snoriga,nyser och hostar! Tur att det går över!

fortsättning från förgående inlägg

var kok het och ville fortsätta att leka ute, det blev en putte, putte liten stund till innan jag pulsade hemåt med killarna hand i hand! Idag har det hunnits med att kika i affärer, jag, Joel och hans farmor. Även pulkåkning med Stefan. Vilken rolig pulkbacke vi har här uppe,synd bara att det inte finns någon lift upp :) Även mini åkte idag oxå! Ha ha det blir sånt liv när man lägger ner honom i vagnen igen.

ja det är frågan?

Alltså vad som har hänt den senaste tiden! Jag & Joel var igår och hämtade Joels bästis V på hans dagis. Snabbt in i bilen som styrdes i mot Bäckebo och inköp av sjärtlapp. Snabbt hem för mat och sedan ut i det härliga vädret. Väl i backen var en av killarna snabb ner och ännu snabbare upp, medans den andra killen rullade ner och kröp upp, alltså lite långsammare! Konstigt nog blev den snabbe killen kall och frös medans den långsamme

& för er som undrar...

vad det e för märke som Jacob har i pannan så fattade inte Storken att han skulle hålla Jacob i nacken när han levererade honom utan höll honom i pannan, därav Storkbettet =)

Lite nya bilder oxå, kanske??

Nya stjärnskottet, Jacob & stjärnan Joel


Så här ser Lasse ut efter att han har varit ute en stund! Hela under-redet fullt med snö, Stackars katt!!


Det finns väl ingen där ute som har missat....

att vi har blivit 4?
Nu vet ni iallafall det!!

Idag har vi varit på Backaplan och kikat bla i den där roliga "Blåa" leksaksaffären!
För Joel är det bara Monster Trucks som gälller, och för Jacob är det Sempers banan gröt.
Snabbt hem för att möta upp Moster Marita, vi skulle hämta Nattis från skolan. Mat stod härnäst på schemat och vi bummade ner till Bästa Kinan i stan (stigcenter).
Mätta & belåtna sladdade vi hem för att bjuda Marita på det OTROLIGA goda kaffet :)! Efter ett tag kom även Kent och Vildsippan på besök!
Kvällen kom snabbt, Jacob var ledsen innan han somnade och Joel somnade tillslut med sina mini Monster Trucks i sängen.
Sleep så gott!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0