Jag undrar...

Hur mår min älskade pappa idag & hur e det mad farfar? Jag får vänta med att ringa eller jag kan ju skicka ett sms kanske! Natten här hemma har varit lugnt, Jacob verkar må mycket bättre iallafall och har sovit hela natten, 6:40 ville han upp och det får jag ändå tacka för och gå upp och vara glad! Nu ligger mini och rullar runt på golvet, mätt och belåten! Jag sitter och dricker en dubbel espresso, dock smakade Gevaliabönorna som jag befarade, mindre gott!

Härligt med mera snö eller inte!

Joel är blek och hängig, Jacob är grinig och har utslag! Inget roligt för de små livena. Tur att min älskade mamma och pappa kom på besök idag, och kunde avlasta en trött och sleten morsa. Ungarna blev glada över att se mormor och morfar, de har inte setts på ett tag. Alldeles för länge sedan tycker jag, men mamma har jobbat mycket och morfar har varit dålig. Jacob är för rolig nu, idag när han låg och mös med morfar och mamma/mormor kikade förbi så blev han att gnälla. ungen har lärt sig att "säga" till mormor att han vill komma upp! Självklart fick han det:) Sedan blev det sitt & gå övningar innan Jacob somnade, sov inte länge utan vaknade strax innan mamma & pappa skulle gå. Joel deppade ihop helt och stod å hängde med huvudet över elementet och sa sedan till morfar: -" jag kommer att sakna dig när ni går" Älskade underbara unge, vad får du allt ifrån!

Ja det är frågan igen???!!!

All julstök och nyårsfirande är över för den här gången! Ungarna verkar vara nöjda för den här gången! Jag liksom så!

Killarna är sjuka, Jacob har varit krasslig sedan dan före dan, och efter påtryckningar från olika håll och kanter så packade jag väskan för att tillbringa en mycket lång dag på Barnakuten. I söndags skedde besöket och självklart va det som jag trodde, en långvarig förkylning, allmäntillståndet såg bra ut, lungorna lät bra och ingen uttorkning i sikte. Vi tackade för oss och gav personalen beröm, det blev det snabbaste besöket i min historia. Inga före i kön och vi fick hjälp på en gång när vi kom in! 10 minuter tog besöket.

Idag skulle Joel på dagis, men efter nattens feber och den dåliga magen imorse så får Min älskade Joel börja tisdagen den 11:e.
Jacob har fått utslag på hela kroppen, befarar virusprickar som de kallar det men har slagit en signal till Bvc, även Killen Billy är taskig i kistan så kanske tänder oxå på allt??

Allt & alla verkar vara förkylda och jag hoppas att ni alla där ute kryar på er!!

Kort & Gott helt enkelt!!


RSS 2.0