Bergochdalbana, bergådalbana eller bergodalbana...

Just nu tappade jag det helt, stavningen alltså! Annars så är jag ganska långt upp i uppförsbaken, inte mitt på toppen och inte i nerförsbacken.

Ja det kan man undra över....

Jag tyckte mig höras något väldigt konstigt idag, hoppas att jag hörde fel. Fast jag har hört en massa konstiga och idiotiska saker den senaste tiden. En sak som jag tycker är såå himla konstigt är att vissa människor verkar tycka att pengar är allt! Världen hade varit mycket bättre utan alla dessa giriga, sjuka, elaka, avundsjuka "rika"människor. Tänk om dessa kunde uppskatta livet istället! Blir såååå trött! Går och lägger mig!

Jag har kommit på...

Att trots att jag lever i ett förhållande så känns det som jag lever som en ensmastående morza, tråkigt men sant! Jocke är iväg med jobbet igen och Jacob har varit så ledsen nästan hela natten! Kanske känns det som det gör idag med tanke på min sömnbrist. Tänk om en annan kunde få åka iväg och jobba lite, jag har varit "mamma ledig" i snart 4 år och för mig skulle det kännas som semester att få gå upp i min ensamhet, äta frukost, duscha, göra mig iordning, gå på toa, gå till bilen/bussen, ha rast Ensam, komma hem och säga hej till ungarna, gå på toa igen i min ensamhet, lägga mig på soffan, natta en unge, lägga mig på soffan och slappa på soffan! Nu till något helt annat, igår promenerade jag och Jacob runt i Backa, ett stopp på Sonettegatan, vidare till Netto, sedan tog vi bussen hem! Idag är det dagis dax igen med stora killen är så trött! Måste gå å väcka honom nu! Ha en bra dag där ute!

RSS 2.0