Jobbat, Allum besök & Mor-Far besök!

Idag var sista dagen på Joels dagis!! Det har varit otroligt spännande och roligt att få ha jobbat inom barnomsorgen!! Ungar är verkligen det bästa som finns i livet!!
11:30 Cyklade jag & Joel hem på jul ledighet! Vi käkade och efter ett tag fick vi besök av Kent & hans tjejer! Vi bestämde oss för att vi skulle ut & kriga med alla stressiga och galna människor!
Allum hamnade vi på! Ungarna var så snälla, hade lätt kunnat ha 4 ungar!! Nu är alla klappar klara, så skönt! Ett besök på det vuxna gröna Apoteket kvar står om tids får!
Vi får se vad morgon dagen har att erbjuda!
Jo, vi träffade ju Tomten på Allum! Joel var och hälsade på honom, gav honom även en önskelista och berättade att han har en lillebror som heter Jacob! Natta var oxå och hälsade på den röda gubben, Felicia gömde sig bakom ett hörn, Hon ville inte att tomten skulle se henne! Joel var tyvärr uppe och tjallade. "Vildsippan sitter där bakom hörnet men hon vågar inte träffa dig"
Tur att Nathalie vågade och lämnade även Felicias önskelista! Vi åkte ifrån Allum med 3 grönluvande ungar!
Vi gjorde först ett stopp hos mormor2, sedan gick vi upp till mormor & morfar ( Felicia sa "mormor & farfar") Underbara unge! Väl där blev det full rulle, stackars pappa, han hade haft en sten tuff dag på jobbet! Det blev ingen vila för honom så länge vi var där!
Vi brummade hemåt och där väntade en förkyld pappa Jocke!

Hej hopp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0