Den store är bättre & mini är sämre...

Joel verkar må bättre nu iallafall, jag har fått skälla lite på honom idag! Han klättrar på väggarna nu! Och gå ut när ungarna inte är helt bra går ju inte ha ha ha! Är det verkligen någon där ute som tror att man blir sämre av lite frisk luft? Eller jo det vet jag ju redan svaret på! Mini har en himla seg och tjock hosta, idag var han så himla ledsen, så fort jag lade honom ner så skrek å skakade han. ont i munnen eller i magen, vem vet vem vet? Idag har mina älskade mammor varit på besök, även pappa kom förbi en sväng. Skönt att få lite avlastning faktiskt när mini är så himla ledsen. Bara att få gå till bilen utan ungar är ju rena semestern! Så när jag ensam åkte och hämtade kina maten som mamma hade beställt så passade jag på att andas! Tänk att man kan uppskatta att få hämta maten utan ungar? Appropå något helt annat. Joel e helt beroende av iphone:s Ingen rolig syn att se, hur han blir efter ett tag! Efter idag skall han inte få ha min iphone:s så mycket. Måste bara berätta! Moster Marita har för en tid sedan lämnat in sina super 8 filmer för att få dem på dvd skivor! Herre vad kul, man kan kika på dem hur många gånger som helst, mina bröder var såå himla söta och självklart var även de övriga så fina. Brozorna ville man bara slita ut ur tv:n och klämma å kramas med dem. Fast det kan man ju göra även idag, de är bara en aning större. Och kors i taket, jag såg även min älskade pappa dansa och inte med vem som helst heller utan med mig :) Nu skall jag försöka att sova. Imorse vaknade jag runt 5 tiden, kunde inte somna om utan jag låg och funderade på om jag hade kvar min glas fågel som min älskade farfar har gjort. Jag gick upp och letade reda på den sen blev jag sååå orolig när Katten Lasse inte kom när jag kallade på honom. Han hade varit ute alldeles för länge i kylan, till slut kom han och jag försökte att somna om. Hur tror ni att det gick? Kl inte alls. Bara att gå upp och vara glad att man vaknade ytterligare en dag! Kram å godnatt Ps Grattis igen Anette, hoppas att ni hade det trevlig idag!

Farfars begravning

Ja då har man varit på den! Stackars älskade pappa säger jag bara, Jag älskar dig sååå! Annars rullar livet på, Joel är prickig med verkar att må lite bättre iallafall. Jacob har fått en envis hosta, han verkar inte må så bra stackarn.

Kliande prickekorv ..

Min älskade stora unge kliar å kliar på sig! Han verkar inte vara så hängig längre det e ju skönt för honom. Alovera hel är på kletat. Jag har hört att barn under 6 mån inte får vattenkoppor, vad har ni hört? Jacob är strax över 7, kanske kan han klara sig! Vad händer här idag då? Inte ett skit som vanligt, eller jo! Min älskade mamma kommer hit lite senare idag, hon är och gör sig fin i håret! Mini sover medans jag & Joel kikar på Bolibompa. Monster Barbro går runt å skriker, snart han hon lyckats att väcka mini! Jäkla katt skräll! Ha en bra dag där ute! See you

Svårt att somna...

Jag har haft så svårt att somna på kvällarna nu för tiden, massa tankar som bara blandar sig runt helt sjövilt i skallen på mig. En stor klump i magen kryper sig även fram när det vankas läggdax, känner mig stressad och panikslagen. Pulsen rusar för fullt. Inget vidare, då klockan hinner bli mycket innan ögonlocken stänger sig! Ni kan ju bara gissa vem som är piggare än piggast när klockan ringer följande morgon. Känner inte igen mig själv längre? Vem är jag egentligen? Vad har jag blivit för människa?? Hur kommer framtiden att se ut? Tänk om man nu visste det? Appro på något helt annat, mina älskade stora kille har fått vattenkoppor, och nu väntar jag bara på att mini oxå skall få koppor! Härligt härligt! Det e så synd om de små liven, men som sagt. Det är bättre att de får det nu istället för när de blir äldre. Tänk om alla kunde fatta det! På onsdag begravs min älskade farfar, det känns så himla konstigt att han inte finns i livet längre! Man får sånna tankar i skallen, och lite smått stressad när man tänker på vad snabbt tiden rinner iväg! Vi skall alla vandra samma väg. Tråkigt men sant! Man får försöka att göra det bästa av livet! Nu när man läser allt det här så kan man nästan tro att jag börjar att få 35-års kris, shit 35-år! Självklart menar jag 23:) Skall försöka att göra ett nytt försök med att få ner mina ögonlock! See you :/

Ja det var länge sedan sen sist...

Allt rullar på som vanligt konstigt nog, det som har hänt är att min/vår Älskade Farfar/Pappa/Svärfar har lämnat oss i sorg och saknad. Känns väldigt konstigt att Farfar Harvyn inte längre finns, tur att man han har kvar honom i minnet!! Mina älskade barn växer och växer, de är så underbara! Längtar så efter dem! Jag & Jocke var på 40-års fest igår, Emma & Erik passade Joel, Farfar & Monica passade Mini! Det hade gått bra, skönt skönt! Nu skall jag & Jocke iväg och käka mat, utan ungar!! Kram kram Kort är gott sägs det :)

RSS 2.0